Juva-Sulkava pyöräily­reitti

UUTUUS! 46 km pituinen keskivaativa reitti

Oravareitin lumoa nyt myös pyöräillen

Kulje Oravareittiä vaihteeksi pyörän satulasta ja polje taukopaikalta toiselle, maastoon merkityn pyöräilyreitin kulkua seuraten. Halutessasi voit myös meloa osan matkaa ja pyöräillä loput – täyden palvelun reitillä tämäkin onnistuu!

Koko perheen melontareitti Oravareitin eteläsavolaisen järviluonnon, humisevien metsien, peltojen ja niittyjen kirjoman kulttuurimaiseman ja käyntikohteiden monipuolisuuden voit kokea nyt myös polkupyörän satulasta! Kauden 2022 uutuus, maastoon merkitty Juvan ja Sulkavan taajamakeskustojen välillä, melontareitin taukopaikalta toiselle kulkeva reitti on nyt avattu ja odottaa pyöräilijöitä. Maastossa reitin tunnistat tutusta OravaPyöräily-logosta. 

Noin 46 kilometrin mittaisen reitin voit pyöräillä joko Juvalta Sulkavalle tai päinvastoin. Luontoelämykseen voit kätevästi liittää myös melonnan, sillä täyden palvelun melontareitillä Juva Campingin ja Sulkavan Oravanpesien välinevuokraus- ja kuljetuspalvelut ovat käytettävissäsi ja kuljetukset sujuvat haluamallesi reittipisteelle vaivatta ja edullisesti.

Majoitustarjontaa löytyy huviloista kesämökkeihin ja lomahuoneistoista leirintäalueen palveluihin. E-fatbikevuokraus onnistuu kätevästi Hasa Juva Ski Resortin kautta, saunaelämykset ja ruokailupalvelut järjestyvät suuremmallekin seurueelle.  

Kokoa siis mieleisesi aktiviteettipaketti ja hyppää satulaan! 

Maastossa reitin tunnistat tutusta OravaPyöräily-logosta